• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Sajtfánk

Hozzávalók

  • 2,5 dl tej
  • 10 dkg vaj
  • 15 dkg finomliszt
  • fél teáskanál só
  • 4 db tojás
  • 10 dkg zsíros sajt
  • 2 teáskanál provence-i fűszerkeverék

Elkészítés

A tejet, a vajjal, sóval felmelegítjük, majd hozzáadjuk a lisztet és 1 percig kevergetjük, míg ruganyos tésztalabdává össze nem áll a tészta. Ezt követően keverőkaros robotgéppel keverjük a tésztát, hogy kicsit visszahűljön, majd egyesével hozzáadjuk a tojásokat, mindannyiszor alaposan elkeverve a tésztát. Hozzáadjuk a reszelt sajtot és a fűszerkeveréket. Habzsákba töltjük a masszát és kisebb puffokat nyomunk a sütőpapírral bélelt tepsire. 180 fokos sütőben 25 percig sütjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Kelt kalács dióval, lekvárral

Körtés-mákos rétes

Palacsintacsíkok birs-mazsola kompóttal

Mandulás tallér csokival

Lekváros amarettini

Meggyes-mogyorós szelet

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".