• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Bodzabogyó­lekvár

Hozzávalók

  • 1,5 kg bodzabogyó
  • 30 dkg Koronás Befőzőcukor 3:1
  • 1 db citrom leve

Elkészítés

A bodzabogyót megtisztítjuk, összeturmixoljuk, a befőzőcukorral és a citromlével összekeverjük és összefőzzük. Ezt követően sűrű szitán áttörjük. Segítség, ha merőkanál hátuljával végezzük ezt. Sterilizált üvegekbe töltjük, az üvegeket fejre állítjuk pár percre és el is készült a lekvárunk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Eper-rózsabors dzsem

Rumos, fahéjas meggylekvár

Fahéjas szilvalekvár recept

Kakukkfüves málnalekvár

Konyakos meggylekvár

Szilvalekvár

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".