![](/fileadmin/_processed_/1/7/csm_bodzabogyo_lekvar_800x1208_d464499d28.jpg)
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A hagymát finomra vágjuk, a fokhagymát lereszeljük, az almát kis kockákra vagdossuk. A cukorral összekeverjük a zöldségeket, gyümölcsöket, belereszeljük a gyömbért is, hozzáadjuk a balzsamecetet, sózzuk, borsozzuk, fahéjjal, garam masalával, szerecsendióval fűszerezzük, majd alaposan összeforraljuk, ha szükséges le is turmixolhatjuk, hogy krémesebb állaga legyen. Sterilizált üvegekbe szedjük. Sült húsok mellé igazi csemege!
Recept nyomtatás vagy megosztás