Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
kb. 30 darab
A puha vajat a cukorral habosra keverjük.
Az étcsokoládét vízgőzben felolvasztjuk - ehhez vizet forralunk egy edényben. A csokoládét feldaraboljuk. Egy alakjában és anyagában is megfelelő tálat a forró víz fölé helyezünk, és folyamatos keverés mellett megolvasztjuk benne a csokoládét.
A darált mogyorót a fűszerekkel együtt egy serpenyőben, zsiradék nélkül rövid ideig pirítjuk - ez fokozza az ízeket.
Az olvasztott csokoládét és a mogyorós fűszerkeveréket a vajas keverékhez adjuk, és jól összekeverjük. A keveréknek sűrűnek, nem folyós állagúnak kell lennie, ha szükséges, keverjünk még bele mogyorót.
Hűtőben körülbelül 30 percig hagyjuk hűlni.
Egy kiskanál segítségével vegyünk ki kerek formákat a masszából, és formázzunk belőlük golyókat a kezünkkel. Forgassuk meg színes szórócukorban vagy kókuszreszelékben. Tálalásig tegyük hűtőbe.
Copyright: Mei liabste Speis
Recept nyomtatás vagy megosztás