• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Mogyorós-zabpelyhes bonbon

Hozzávalók

kb. 40 darab

  • 75 g vaj
  • 200 g Koronás Prémium Finomszemcséjű Kristálycukor
  • 75 ml tej
  • 100 g mogyorókrém vagy alternatívaként mogyoróvaj
  • 125 g zabpehely
  • 100 g enyhén sózott földimogyoró
  • kis pralinéformák a formázáshoz

Elkészítés

A vajat, a cukrot és a tejet egy edénybe tesszük, és felforraljuk.

A tűzről levesszük, és belekeverjük a mogyorókrémet. Végül jól elkeverjük benne a zabpelyhet.

A földimogyorót durvára vágjuk, és a meleg keverékhez adjuk. Amikor minden jól elkeveredett, egy kanállal kis halmokat szedünk ki, és a pralinéformákba töltjük. A mogyorós és zabpelyhes édességet legalább 30 percig vagy tálalásig hűtjük.

Copyright: Mei liabste Speis

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Kókuszkocka

Valentin napi szíves süti

Málnás-pisztáciás koszorú

Almás-diós crumble

Diós-narancsos bejgli

Makadámdiós keksz

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".