• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • CukorOvi
    Nyertesek Játékleírás Nyeremények Játékszabály és adatkezelés
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Áfonya-nektarinlekvár

Hozzávalók

  • 25 dkg áfonya
  • 70 dkg nektarin
  • 50 dkg Koronás Befőzőcukor 2:1
  • 4 ág levendula

Előkészítés

A gyümölcsöket megmossuk, a nektarint cikkekre, majd kisebb darabokra vágjuk. A nektarint összekeverjük a befőzőcukorral, felfőzzük, majd hozzáadjuk az áfonyát is. Összeturmixoljuk a lekvár 2/3-át. Sterilizált üvegekbe töltjük a lekvárt.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Eper-málna-kivi lekvár

Citromos szilva-füge lekvár

Lychee lekvár

Almalekvár

Eper-málna-kivi lekvár

Áfonya fehér­csokoládéval

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2019 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Értékesítési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".