• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Áfonyás-epres kuglóf

Hozzávalók

  • 10 dkg puha vaj
  • 10 dkg Koronás Porcukor
  • 2 tojás
  • 1,5 dl kefir/joghurt
  • 25 dkg liszt
  • 1 evőkanál sütőpor
  • 5 dkg kókuszreszelék
  • 15 dkg eper
  • 5 dkg áfonya

 

Elkészítés

A vajat robotgéppel összehabosítjuk a porcukorral, majd egyesével beledolgozzuk a tojásokat. Hozzákeverjük a joghurtot, a lisztet, kókuszreszeléket, sütőport. Az apróra vágott epret a masszába forgatjuk és az áfonyát is hozzáadjuk, a masszát a sütőformába kanalazzuk. 180 fokra előmelegített sütőben 45–50 perc alatt készre sütjük. A kihűlt süteményt óvatosan kifordítjuk a formából, és porcukorral megszórva tálaljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Baileys-es töltött csokis keksz

Csokis magvas kockák

Gyümölcsös morzsasüti

Kókuszos szelet

Bodzás palacsinta eperlekvárral

Huszárcsók

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".