• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Diós búrkifli

Hozzávalók

A tésztához

  • 400 g leveles tészta (élesztő nélküli)

A töltelékhez

  • 2 db tojásfehérje
  • 10 dkg Koronás Kristálycukor
  • 10 dkg darált dió

A felületre

  • 1 db tojás
  • 15 g dió
  • 15 g Koronás Porcukor

Elkészítés

A tésztát 30x60 cm-es és 2 mm-es téglalappá nyújtom. A tojásfehérjét felverem a cukorral, és belekeverem a darált diót. A kinyújtott tésztát kétfelé osztom, két 15x60cm-es csíkká. A csíkok alsó harmadára habzsák segítségével hosszában rányomom a tölteléket. A felső részét tojással megkenem. Feltekerem a tésztát. A csíkokat 3 egyenlő részre vágom, így jön ki a 6 db kifli. Sütőpapíros lemezre teszem. Tojással megkenem a tetejét és megszórom dióval. 200 fokon kb. 20 percig sütöm. Porcukorral díszítem.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Szőlős-csokis gyümölcskenyér

Hópehelykeksz cukormázzal

Banánkenyér fügével

Fehér­csokoládés brownie

Cukkinis-csokis kuglóf

Párizsi krémmel töltött diós keksz

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".