• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • CukorOvi
    Nyertesek Játékleírás Nyeremények Játékszabály és adatkezelés
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Forró fahéjas almaital

Hozzávalók

  • 4 dl almalé
  • 4–5 db Koronás Barna Nád Kockacukor
  • kis darab fahéj
  • 4–5 szem szegfűszeg
  • ízlés szerint kevés narancs/citromhéj

Előkészítés

A fűszereket (és a narancs/citromhéjat) teatojásba tesszük. Az almalevet lábasba öntjük, közepes lángon a fűszerekkel teli teatojást belelógatva felmelegítjük (de nem forraljuk!), és hozzáadjuk a kockacukrot is. Ha elolvadt a cukor, elzárjuk a tüzet, eltávolítjuk a teatojást, és poharakba öntve azonnal tálaljuk.

(Adhatunk hozzá egy kis konyakot, úgy is nagyon finom lesz.)

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Forró gyömbéres narancsital

Erzsébet cider

Epres banánturmix mentával

Fűszeres kávélikőr

Forró csokoládé

Karácsonyi kávéízesítő szirup

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2019 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Értékesítési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".