• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Gránátalmás ciderpuncs

Hozzávalók

  • 3 dl cider
  • 2 dl narancs/áfonyalé
  • 4 szem Barna Nád Kockacukor
  • fél narancs héja
  • 3–4 szem szegfűszeg
  • kis darab fahéj

A tálaláshoz:

  • gránátalma magok
  • 1 db alma

Elkészítés

A cidert és a narancslevet lábasba öntjük, a kockacukrot beletesszük, a fűszereket és a narancs héját teatojásba téve belelógatjuk. Közepes lángon 15–20 percig főzzük, majd poharakba töltjük, és gránátalmamagokkal és almadarabokkal tálaljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Gránátalmás ciderpuncs

Forró fahéjas almaital

Erzsébet cider

Kökénylikőr

Téli almás puncsital

Vegyes turmix

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".