• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Hópehelytorta meggyzselével

Hozzávalók

  • 25 dkg Oreo keksz
  • 5 dkg vaj
  • 50 dkg mascarpone
  • 50 dkg túró
  • 2,5 dl tejszín
  • 10 dkg Koronás Porcukor
  • 1 db citrom reszelt héja és facsart leve
  • 50 dkg meggy (mirelit)
  • 1 csomag zselatin
  • 1 evőkanál kakaópor a szóráshoz

Elkészítés

A kekszet összetörjük és az olvasztott vajjal elkeverjük, majd egy 24 cm-es kapcsos tortaforma aljára simítjuk. Kihűtjük. A túrót a mascarponéval, tejszínnel, cukorral és a citrom reszelt héjával és facsart levével összedolgozzuk. A meggyet felengedjük, és a zselatinnal összefőzzük, majd visszahűtjük. A krém felét a kekszre kenjük, erre ráöntjük a meggyes részt és kihűtjük. Ezt követően a maradék krémet is rákenjük. Kakaóval szórt csillagokkal díszítjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Pavlova torta

Körtés túrótorta

Diós-baracklekváros csigatorta

Barackos torta

Csokimousse tortácskák csokitojásokkal

Mézes málnatorta

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".