• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Kandírozott narancsos, mákos keksz

Hozzávalók

  • 20 dkg vaj
  • 5 evőkanál Koronás Porcukor
  • 1 tojássárgája
  • 30 dkg liszt
  • 1 evőkanál mák
  • 10 dkg kandírozott narancs

Elkészítés

A vajat a porcukorral robotgéppel habosra keverjük. Hozzáadjuk a tojássárgáját, majd a lisztet, a mákot, a kandírozott narancsot és kézzel összegyúrjuk a tésztát. Fóliába csomagoljuk és 1 órát pihentetjük hűtőben a tésztát. Lisztezett felületen fél cm vékonyra nyújtjuk a tésztát és karácsonyi kiszúróval kiszúrjuk. 180 fokos sütőben 20 percig sütjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Mézeskalácsos kalácskoszorú kandírozott naranccsal, szórócukorral

Vaníliás kifli

Kakaós-diós és vaníliás keksz

Horgolt mintával

Kandírozott mandula

Almás sajttorta Mézivel

Meggyes-mogyorós szelet

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".