• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • CukorOvi
    Nyertesek Játékleírás Nyeremények Játékszabály és adatkezelés
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Karácsonyi eggnog

Hozzávalók

  • 5 tojássárgája
  • 15 dkg Koronás Kristálycukor
  • 1 teáskanál mézeskalács fűszerkeverék
  • 4 dl kókusztej
  • 3 dl vodka
  • 1 evőkanál vaníliakivonat

Előkészítés

A tojássárgáját egy edénybe tesszük és a cukorral habosra keverjük. Apránként hozzáadjuk a kókusztejet, a fűszert és alacsony lángon besűrítjük. Akkor jó, ha a fakanál hátoldalán ujjunkkal húzott csík nem folyik össze. Hozzáadjuk a vaníliakivonatot, majd kihűtjük. Végül vodkával felöntjük, csinos üvegbe töltjük és hűtőben tároljuk. Kínálhatjuk hidegen vagy melegen is.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Fahéjas diólikőr

Gránátalmás ciderpuncs

Forró fahéjas almaital

Sütőtökös latte

Narancsos habos kakaó

Tojáslikőr kókusztejjel

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2019 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Értékesítési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".