• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Karamellás tej (gyerekkorunk kedvence)

Hozzávalók

  • 4 dl tej
  • 4 evőkanál Koronás Aranybarna Cukor

Elkészítés

A cukrot lábasba szórjuk, és közepes lángon addig melegítjük, míg karamellizálódik. Nem kell kevergetni, csak várni, hogy megtörténjen az átváltozás. Akkor jó, ha szép karamell színe van. Közben felforrósítjuk a tejet, és mielőtt sötét barnára váltana a karamell, ráöntjük a tejet.  Kicsit összeugrik a karamell, de közepes lángon hagyva, kevergetve, hamar megolvad. Ha kész, magában, vagy tejszínhabbal, és kekszmorzsával, aprított csokoládéval megszórva tálaljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Fahéjas narancs tea

Vegyes turmix

Erzsébet cider

Sütőtökös latte

Karácsonyi kávéízesítő szirup

Sós karamellás forró csokoládé

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".