• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Karamellás tejbegrízes pohárkrém

Hozzávalók

  • 10 dkg Koronás Kristálycukor
  • 1 l tej
  • 10 dkg búzadara
  • 50 dkg erdei gyümölcs (mirelit)
  • 3 evőkanál Koronás Porcukor

Elkészítés

A cukrot világos aljú lábasba öntjük és alacsony lángon karamellizáljuk. Ráöntjük a tejet és hagyjuk, hogy feloldódjon benne a karamell. A búzadarát hozzáöntjük és krémesre főzzük. A gyümölcsből 5 evőkanálnyit kiveszünk, a többit a cukorral beforraljuk. Az elkészült grízzel rétegesen pohárba adagoljuk, a tetejére a maradék gyümölcsöt szórjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Sült almák whisky-s gyümölcsökkel

Cappuccino­hab meggy­szósszal

Tojásdíszek

Tejfölös-szedres pohárkrém

Szellem habcsók

Epres-csokis kalácspuding

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".