• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Vaníliás-narancsos tea

Hozzávalók

  • 1 l víz
  • 1 rúd vanília
  • 2 egész fahéj
  • 4 tk Rooibus tea vagy teafilter
  • 100 ml narancslé
  • 1 bio narancs
  •  Koronás Kandiscukor vagy Barna Nád Kockacukor

Elkészítés

Kaparjuk ki a vanília rúd belsejét, és vágjuk szeletekre a narancsot. Forraljuk fel a vizet, és öntsük a rooibos teára. Adjuk hozzá a vaníliarudak belsejét, a vanília héját és a fahéjrudat, majd hagyjuk pihenni kb. 5-10 percig. Távolítsuk el a vanília- és fahérrudakat, majd adjuk hozzá a narancslevet, majd forraljuk fel. Tálaláskor  tegyünk narancsszeleteket a csészékbe.

Tipp: narancslikőrrel vagy rummal készíthetünk alkoholos változatot is.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Tojáslikőr kókusztejjel

Téli almás puncsital

Sült almás puncs

Sütőtökös latte

Sós karamellás forró csokoládé

Forró gyömbéres narancsital

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".