• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Epres joghurttorta

Hozzávalók

  • 80 dkg joghurt
  • 2,5 dl tejszín
  • 4 evőkanál Koronás Porcukor
  • 2 csomag zselatin
  • 2 dl víz
  • 15 dkg eper

Elkészítés

A tejszínt a porcukorral keményre verjük robotgéppel. Hozzáadjuk a joghurtot. Az epret leturmixoljuk és a krémhez adjuk. A zselatint 2 dl vízzel folyamatosan fellazítjuk, majd felforraljuk. Kevés epres krémmel visszahűtjük, majd a többi krémhez keverjük. Szilikonos formába öntjük és alaposan kihűtjük. Friss eperrel tálaljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Citromos túrótorta

Színes party-torta

Diós répatorta

Joghurttorta málnával, barackkal

Sárgabarackos-áfonyás torta

Mézes málnatorta

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".