• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Epres rebarbaraszörp

Hozzávalók

  • 80 dkg rebarbara
  • 80 dkg eper
  • 80 dkg Koronás Szirupcukor
  • 2 l víz

Elkészítés

A rebarbarát és epret megmossuk, feldaraboljuk és a szirupcukorral a vízben megfőzzük. Leturmixoljuk, majd szűrőn átnyomjuk. Újra felforraljuk, majd steril üvegekbe töltjük. Hűvös helyen, kamrapolcon tároljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Gin Tonic szederszörppel

Eper-menta szörp

Eperszörp

Epres rebarbaraszörp

Cseresznyeszörp

Bazsalikomos eper-lime szörp

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".