Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A töltelékhez:
A díszítéshez:
A mandulalisztet, a kókuszreszeléket és a sót egy konyhai robotgép dagasztó karjával durva szemcsés lisztté keverjük. Fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, a kókuszolajat és a hideg vizet. Addig keverjük, amíg tésztává áll össze.
A tésztát a lehető legegyenletesebben nyomkodjuk a tortaformába, pihenni hagyjuk a hűtőszekrényben. Közben elkészítjük a tölteléket:
Állandó kevergetés mellett, alacsony vagy közepes lángon, felforraljuk a kókusztejet, a csokoládét és a vaníliát. Beleszórjuk az agaragart, és kevergetve 2 percig tovább forraljuk.
A keveréket a kihűlt tortalapba öntjük, majd a hűtőszekrénybe helyezzük legalább 3 órára, hogy megszilárduljon.
A tetejét bőségesen megszórjuk a maracujával, az ehető virágokkal, valamint a kókuszreszelékkel, majd tálaljuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás