• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Fehércsokis forró tejital

Hozzávalók

  • 2 dl tej
  • 1 dl habtejszín (nem felverve)
  • 2 teáskanál Koronás Aranybarna Cukor
  • 100 g fehér csokoládé

A tetejére:

  • frissen felvert tejszínhab
  • vajas keksz

Elkészítés

A tejet és a tejszínt egy lábasba öntjük, a barnacukrot is beletesszük. Felforrósítjuk, majd beletördeljük a fehér csokoládét, és kevergetjük, míg teljesen elolvad. Poharakba öntjük, és frissen felvert tejszínhabot kanalazunk a tetejére. Apróra morzsolt kekszet szórunk rá, és így tálaljuk.

(Adhatunk hozzá egy kis ír kávélikőrt is, vagy kevés rumot, úgy is nagyon finom lesz!)

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Mézeskalácsos forró csokoládé

Fűszeres kávélikőr

Karácsonyi kávéízesítő szirup

Mogyorós-csokis tejeskávé

Epres banánturmix mentával

Tojáslikőr kókusztejjel

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".