• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Málnás sárgabarack­lekvár

Hozzávalók

  • 1 kg sárgabarack
  • 50 dkg málna
  • 1 doboz Koronás Befőzőcukor 3:1
  • 1 db citrom facsart leve

Elkészítés

A sárgabarackot megmossuk, kimagozzuk és botmixerrel leturmixoljuk, majd összekeverjük a befőzőcukorral és a citromlével. Kevergetés közben felforraljuk, 6–8 percig főzzük. A málnát megmossuk és a kész lekvárba keverjük. A forró lekvárt sterilizált üvegekbe* töltjük.

*az üvegeket alaposan elmossuk és 100 fokos sütőben 20 percig sterilizáljuk. A fedőket forró vízben kiforraljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Mézdinnye­lekvár

Eper-rózsabors dzsem

Narancsos-almás áfonyalekvár

Paradicsomlekvár

Meggylekvár

Papayalekvár

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".