• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Narancsos eperszörp

Hozzávalók

  • 500 g eper
  • fél narancs leve
  • 1 kg Koronás Szirupcukor
  • ¾ liter víz

Elkészítés

A vizet és a szirupcukrot közepes lángon addig főzzük, míg átlátszó szirup lesz belőle.  Az epret megmossuk, kicsumázzuk és feldaraboljuk, hozzáadjuk a narancs kifacsart levét és botmixerrel turmixoljuk. A sziruphoz adjuk a narancsos epres pépet, és együtt főzzük 5 percig, majd leszűrjük és szitán átpasszírozzuk. Az így kapott levet újraforraljuk, majd forrón steril üvegekbe töltjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Mentás citrusos szörp

Akác-bodza szörp

Eperszörp

Rebarbaraszörp

Akác szörp

Ribizliszörp

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".