• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Pink forró csoki

Hozzávalók

  • 20 dkg fehér csoki
  • 6 dl kókuszos mandulatej
  • 1 dl céklalé
  • 1 evőkanál Koronás Kristálycukor

Elkészítés

A kókuszos mandulatejet megmelegítjük, hozzáadjuk a cukrot, majd felolvasztjuk benne a fehér csokit. Hozzáadjuk a céklalét, ami gyönyörű pink színűre festi majd a forró csokit. A tetejére a mandulatejből habot készítünk, és az italra kanalazzuk.

Elkészítési idő: 10 perc

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Kökénylikőr

Dinnye­limonádé

Karamellás tej (gyerekkorunk kedvence)

Mézeskalács-likőr

Rozmaringos málna­limonádé

Mogyorós-csokis tejeskávé

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".