• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Pitypangméz

Hozzávalók

  • 3 marék pitypang
  • 1 kg Koronás Szirupcukor
  • ¾ l víz

Elkészítés

A vizet a szirupcukorral összemelegítjük, hogy a cukor feloldódjon. Belecsipkedjük a pitypang sárga szirmait (a zöldet ne!) és pihentetjük 1–2 órát, akár 1 éjszakát. Leszűrjük, a kész levet addig forraljuk, míg a cukor karamellizálódik és hideg tányérra cseppentve megkeményedik, majd fertőtlenített üvegekbe adagoljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Pitypangszörp

Gyömbérszörp almával

Narancsos ananászszörp

Körteszörp

Fahéjas szilvaszörp

Epres rebarbaraszörp

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2022 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".