• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Rebarbaraszörp

Hozzávalók

  • 1 kg tisztított rebarbara
  • 1 kg Koronás Szirupcukor
  • 1 csokor menta
  • 1 liter víz

Elkészítés

Tisztítsuk meg a rebarbarát, tegyük vízzel együtt egy nagy edénybe, és főzzük közepes lángon 20 percen keresztül, amíg a rebarbara puha nem lesz. Adjuk hozzá a szirupcukrot és a mentát, majd pihentessük 3–4 órán keresztül szobahőmérsékleten. Töltsük üvegekbe még forrón és zárjuk le azonnal.

Tipp: A megmaradt gyümölcspürét joghurttal tálalhatjuk, mint egy desszert.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Mentás eperbodza szörp

Akác-bodza szörp

Citromfűszörp citrommal

Epres rebarbaraszörp

Fahéjas szilvaszörp

Alma-körte vegyes szörp kínai ötfűszerrel

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".