• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Szellem habcsók

Hozzávalók

  • 100 g tojásfehérje
  • 1 csipet só
  • 20 dkg Koronás Kristálycukor
  • 1 teáskanál keményítő
  • 3 dkg csokoládé

Elkészítés

A fehérjéket a csipet sóval robotgéppel verni kezdjük, majd kanalanként hozzáadjuk a cukrot, és a végén hozzákeverjük a keményítőt. Vágható keménységű habot kapunk, habzsákba töltjük, kis szellemeket nyomunk a sütőpapírral bélelt tepsire. 100 fokos sütőben 1 órát szikkasztjuk. Olvasztott csokoládéval szemeket, szájakat rajzolunk a kis szellemeknek.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Csokis panna cotta kókusszal

Diós répatorta

Cappuccino­hab meggy­szósszal

Almás-banános turmix

Csokis kókuszszelet

Pudingos-epres csiga

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".