• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Pudingos-epres csiga

Hozzávalók

  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 3 dl tej
  • 3 evőkanál Koronás Kristálycukor
  • 10–12 dkg eper
  • 1 csomag leveles tészta
  • 1 felvert tojás a kenéshez
  • 2–3 evőkanál Koronás Porcukor

Elkészítés

A vaníliás pudingport lábasba szórjuk, folyamatosan keverés mellett hozzáadjuk a tejet, majd kevergetve felfőzzük és besűrítjük. Cukorral édesítjük és néha megkeverve, hogy ne bőrösödjön langyosra hűtjük. A leveles tésztát kitekerjük, rákenjük a pudingot. Az epreket megmossuk és kisebb darabokra daraboljuk, egyenletesen a pudingos tésztára szórjuk. Hosszabbik oldalánál fogva, mint a rétest feltekerjük és 2 ujjnyi vastag csigákra vágjuk, amiket sütőpapírral bélelt tepsire/sütőlemezre fektetünk. Felvert tojással lekenjük és 180 fokra előmelegített sütőben 15–20 perc alatt megsütjük. Tálaláskor porcukorral szórjuk meg.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Kókuszos zabkása lekvárral, magvakkal

Vajkrém alaprecept

Kovászos-kakaós gofri

Temető puding

Csokis kókuszszelet

Házi tejkaramell

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2021 AGRANA Zucker GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".