Elevenítsd fel édes emlékeidet, és nyerj!

Izgatott, örömkönnyes, igazi libabőrös pillanatok. 2021. május 23-ig ilyen emlékeket gyűjtünk szerte az országból.

Oszd meg velünk Te is legkedvesebb történetedet, amely felkerülhet az egyik ünnepi csomagolásra! 25. évfordulónk alkalmából a beküldött emlékek közül 4-et ráteszünk jubileumi csomagolásainkra, azért, hogy segítsük azokat, akik demenciával élnek, és legédesebb emlékeik lassan elhalványulnak.

Megosztom történetemet

Megérintő évfordulós kiadás...

Minden emlék különleges. Egy kis szerencsével most a tiéd kerülhet rá az egyik jubileumi termékeink egyikére, amelyek 2021. őszén a kiválasztott szupermarketekben lesznek kaphatók. 1 millió csomag Koronás Kristálycukor mindegyike után 5 forintot a Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Szentendrei Skanzen) Demencia Programjának adományozunk. Ezen felül 25 darab 25 000 forint értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki a játékban résztvevők között.

Emlékezni jó. Jót teszünk a segítségével!

A mi ajándékunk a jubileumi évben, hogy 5 millió forinttal támogatjuk a Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Szentendrei Skanzen) Demencia Programját, segítve ezzel a demenciával élőket emlékezni – hacsak egy rövid időre is – egy kicsit a múltjukra, hogy erőt meríthessenek belőle a jövőre.