• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Rebarbaraszörp

Hozzávalók

  • 1 kg tisztított rebarbara
  • 1 kg Koronás Szirupcukor
  • 1 csokor menta
  • 1 liter víz

Elkészítés

Tisztítsuk meg a rebarbarát, tegyük vízzel együtt egy nagy edénybe, és főzzük közepes lángon 20 percen keresztül, amíg a rebarbara puha nem lesz. Adjuk hozzá a szirupcukrot és a mentát, majd pihentessük 3–4 órán keresztül szobahőmérsékleten. Töltsük üvegekbe még forrón és zárjuk le azonnal.

Tipp: A megmaradt gyümölcspürét joghurttal tálalhatjuk, mint egy desszert.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Lime-os mentaszörp

Citromfűszörp

Jeges tea szörp gyógynövényekkel

BBQ cseresznyeszirup

grillhúsokhoz

Citromfűszörp citrommal

Narancsos ananászszörp

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".