• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Angol angyal piskótatorta

Hozzávalók

  • 110 g búzaliszt
  • 225 g Koronás Kristálycukor
  • 285 g tojásfehérje
  • 1 teáskanál citromlé
  • 3 g borkősav
  • 1 nagy csipet só

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 165 fokra. Egy tálban összekeverjük a cukor felét a liszttel. A tojásfehérjét elkezdjük habosítani, majd menet közben hozzáadjuk a citromlevet, sót és borkősavat, és kemény, de nem törős habbá verjük. Óvatosan hozzákeverjük a száraz hozzávalókat. A masszát egy 17 cm átmérőjű, vékonyan kiolajozott tortaformába tesszük. Az előmelegített 165 fokos sütőben 40–45 percen át sütjük. Egy pálcikával ellenőrizhetjük, hogy teljesen átsült-e. Átfordítjuk egy tányérra és hagyjuk kihűlni. Gyümölcsmártással tálaljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Fordított karamellás körtetorta

Angol angyal piskótatorta

Sokmagos répatorta

Duplacsoki torta

Dupla csokikrémes torta

Koronás Cukor karácsonyi sütemény

Mandulás áfonyás torta fehércsokis krémmel

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".