• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Mézes málnatorta

Hozzávalók

  • 4 db tojás
  • 5 dkg Koronás Kristálycukor
  • 3 dkg méz
  • 10 dkg liszt
  • 1 csomag hidegen kötő pudingpor
  • 2 dl tej
  • 2 dl tejszín
  • 1 dkg zselatin
  • 25 dkg friss málna
  • 2 dl tortazselé
  • 10 dkg pirított mandula

Elkészítés

A tésztához először a tojások sárgáját a mézzel habosra keverjük, majd a fehérjéket a Koronás Kristálycukorral kemény habbá verjük. A tojáshabot a kikevert sárgájához adjuk, és óvatosan összekeverjük a liszttel. Tortaformába téve 180 fokon 30 percig sütjük. A tejet a pudingporral sűrű krémmé keverjük, majd tejszínhabbal lazítjuk és fél dl vízben feloldott, langyos zselatint adunk hozzá. A kihűlt tortatésztát félbevágjuk, és a krémmel betöltjük. A torta felső részét friss málnával feldíszítjük, és végül tortazselét öntünk rá. Oldalát pörkölt mandulával díszíthetjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Írkávés sajttorta

Mogyorós-banános habcsóktorta

Sárgabarackos-áfonyás torta

Dupla csokikrémes torta

Mézes málnatorta

Kókuszos habcsóktorta

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2022 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".