• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Banán-eper turmix

Hozzávalók

  • 3 banán
  • 20 dkg eper (friss vagy mirelit)
  • 2 nektarin
  • 2 dl víz
  • 3 dl narancslé
  • 2 ek Barna Nád Kristálycukor
  • 4 ek víz
  • 2 nektarin (a díszítéshez)

Elkészítés

A banánt az eperrel, nektarinnal, a vízzel, narancslével összeturmixoljuk. Egy serpenyőben a barna cukrot, vizet összeforrajluk és a cikkekre vágott nektarint közepes lángon megkaramellizáljuk benne. Pálcikára szúrjuk és a turmixhoz kínáljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Habos karamellás kávé

Fűszeres kávélikőr

Fahéjas diólikőr

Édes&sós toffie shake

Mézeskalácsos forró csokoládé

Sós karamellás forró csokoládé

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".