• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Karamellás tej (gyerekkorunk kedvence)

Hozzávalók

  • 4 dl tej
  • 4 evőkanál Koronás Aranybarna Cukor

Elkészítés

A cukrot lábasba szórjuk, és közepes lángon addig melegítjük, míg karamellizálódik. Nem kell kevergetni, csak várni, hogy megtörténjen az átváltozás. Akkor jó, ha szép karamell színe van. Közben felforrósítjuk a tejet, és mielőtt sötét barnára váltana a karamell, ráöntjük a tejet.  Kicsit összeugrik a karamell, de közepes lángon hagyva, kevergetve, hamar megolvad. Ha kész, magában, vagy tejszínhabbal, és kekszmorzsával, aprított csokoládéval megszórva tálaljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Vegyes turmix

Narancsos vodkalikőr

Almás-banános turmix

Erzsébet cider

Gránátalmás ciderpuncs

Fahéjas narancs tea

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2022 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".