• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Bodzavirágos eperlekvár

Hozzávalók

  • 1 kg eper
  • 5 bodza tányér
  • 500 g Koronás Befőzőcukor 2:1

Elkészítés

Az epret feldaraboljuk, a nagyját leturmixoljuk, a bodzatányérokat belenyomkodjuk és hagyjuk 1–2 órát ázni. Ezt követően a bodzatányérokat kiszedjük, kinyomkodjuk, majd a befőzőcukrot hozzákeverjük, a lekvárt felfőzzük, majd steril üvegekbe töltjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Málnás sárgabarack­lekvár

Málnalekvár

Narancsos eperlekvár

Kivis eperlekvár

Mentás, áfonyás „dupla” baracklekvár

Áfonya fehér­csokoládéval

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".