• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Szilvalekvár

Hozzávalók

  • 1,5 kg szilva
  • 0,5 kg Koronás Befőzőcukor 3:1
  • fahéj

Elkészítés

A szilvákat megmossuk, kimagozzuk. Ízlés szerint feldaraboljuk vagy összeturmixoljuk, majd összekeverjük a Koronás Befőzőcukorral, és fahéjjal ízesítjük. Forrástól számítva 8–10 percig főzzük. Forrón üvegekbe töltjük, és azonnal lezárjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Citromfüves eperlekvár

Réteges lekvár

Szilvás sütőtöklekvár naranccsal

Eper-málna-kivi lekvár

Almalekvár

Vaníliás-gyömbéres sárgabarack­­lekvár

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".