Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A vajat almareszelőn lereszeljük és összemorzsoljuk a liszttel. Hozzáadjuk a porcukrot, a tojássárgáját, a vaníliás cukrot és a reszelt citromhéjat. Összegyúrjuk a tésztát és fóliába csomagolva fél órát hűtjük. Lisztezett deszkán fél cm vastagra kinyújtjuk, és tetszőleges formákkal kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre ültetjük őket távol egymástól, nehogy összenőjenek. A tetejüket megkenjük tojásfehérjével és a megkent oldalukat a cukorral elkevert őrölt dióval megszórjuk. 200 fokon aranyszínűre sütjük.
Recept nyomtatás vagy megosztás