• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Egreslekvár

Hozzávalók

  • 1,25 kg egres
  • 0,5 kg Koronás Befőzőcukor 3:1

Elkészítés

Az egrest tisztítsuk meg a szártól és mossuk meg. Lecsepegtetés után keverjük össze a Koronás Befőzőcukorral, majd főzzük 20–25 percig. A kész lekvárt azonnal üvegekbe töltjük, és lezárjuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Fűszeres mandarinlekvár

Málnalekvár

Fehércsokis eperlekvár

Eper-málna-kivi lekvár

Bazsalikomos ribizlilekvár

Hagymalekvár

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2022 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".