• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Epres habroló

Hozzávalók

  • 1 db tojás
  • 1 csomag vajas tészta
  • 1 csomag eper puding
  • 2 dl tej
  • 15 dkg tejszínhab
  • ízlés szerint Koronás Porcukor

Elkészítés

A  vajas tésztát a tésztát széthajtjuk, s 2 cm széles csíkokra felvágjuk, felvert egész tojással lekenjük, majd habroló csőre feltekerjük. 200–210 fokos sütőben szép pirosra megsütjük (kb. 30 perc). A tejet a pudingporral sűrűre kikeverjük, tejszínhabbal lazítjuk (lehet saját kezűleg felvert tejszín is). A habroló csőről óvatosan levesszük a tésztát, és beletöltjük a krémet. Végükre egy-egy kis krémpamacsot nyomunk. Tetejüket ízlés szerint porcukorral meghintjük.

 

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Mézes puszedli

Kókuszos-mandulás golyók

Gyors boszorkánysapka almás töltelékkel

Datolyás-diós keksz

Csokis mangós tekercs

Pörkölt mandulás cupcake

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".