Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A lisztet, a barna nád kristálycukrot, a vaníliás cukrot és a fűszereket egy tálban összekeverjük. A vajat apró darabokra vágjuk, és elmorzsoljuk benne. Ezután hozzáadjuk a tojásokat, és a többi hozzávalóval gyorsan, sima tésztává gyúrjuk.
A tésztát fóliába csomagoljuk, és legalább 4 órára hűtőbe tesszük, de legjobb egy éjszakát pihentetni, hogy a fűszerek összeérjenek.
A tésztát lisztezett munkalapon kb 4 mm vastagra kinyújtjuk, majd kiszaggatjuk a formákat. Ha karácsonyfadíszként szeretnénk használni a kekszeket, akkor szúrjunk lyukakat a formák tetejére.
Előmelegített sütőben kb 10-13 percig süssük a kekszeket.
Recept nyomtatás vagy megosztás