Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Adagok: kb. 6-8
Elkészítési idő: 25 perc
A hideg vajat gyorsan kockákra vágjuk, és a többi hozzávalóval - a friss fűszernövények kivételével - tésztává gyúrjuk.
A tésztát lisztezett munkafelületen sodrófával kb. 5 mm vastagságúra nyújtjuk.
A kinyújtott tésztán szétterítjük a rozmaring, zsálya, kapor és petrezselyem leveleit és ágacskáit.
Sütőpapírral letakarjuk, és sodrófával ismét átnyújtjuk, ezzel a friss fűszernövényeket a tésztába préselve.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral és a sütőt előmelegítjük 180 fokra, felső/alsó sütéssel.
Egy kerek tésztakiszúró segítségével a tésztából kb. 4 cm átmérőjű köröket vágunk ki, és az előkészített tepsibe helyezzük.
A kekszeket kb. 15 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.
Recept nyomtatás vagy megosztás