• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Gluténmentes (GM) chia keksz

Hozzávalók

  • 20 g chia + 1 dl langyos víz
  • 20 dkg alma
  • 5 dkg aszalvány és magkeverék (mazsola, mogyoró, stb)
  • 10 dkg mandulaliszt
  • 5 dkg vaj
  • 8 dkg kókuszreszelék
  • 3 evőkanál Koronás Kristálycukor

Elkészítés

A chiát a vízzel összekeverjük és állni hagyjuk, míg nem sűrűsödik be (kb 20 perc). Az almát meghámozzuk és lereszeljük. Az almát összekeverjük a mandulaliszttel, az olvasztott vajjal, a kókuszreszelékkel, az aszalvány- és magkeverékkel, valamint a chiával. Összedolgozzuk és 5 percig pihentetjük. Kézzel kekszeket formázunk és 180 fokos sütőben 30 perc alatt kisütjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Mézes puszedli

Mézeskalács keksz

Vaníliás csillag glazúrral

Florentin keksz

Mesekeksz

Spekuláciusz

Kerek rácsos keksz

vegán variációban is

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".