• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Gyerekpuncs

Hozzávalók

  • 2 dl almalé
  • 2 dl narancslé
  • 2 dl gyümölcstea
  • fél citrom/narancs héja
  • 3–4 szem szegfűszeg
  • kisebb darab fahéj
  • 40 g Koronás Aranybarna Cukor

Elkészítés

Az almalevet, narancslevet és a teát egy lábasba öntjük, a citromhéjat a szegfűszeggel és a fahéjjal együtt teatojásba téve belelógatjuk. Beleszórjuk a barnacukrot, és felforrósítjuk – de nem forraljuk. Ha kész, kicsit hűlni hagyjuk, majd a teatojást kivesszük belőle, és poharakba töltve tálaljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Karácsonyi eggnog

Gyerekpuncs

Narancsos csokoládélikőr

Áfonyás-gránátalmás puncs

Narancsos vodkalikőr

Karácsony „after” pohárkrém

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".