• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Forró csokoládé

Hozzávalók

A csokiitalhoz

  • 500 ml habtejszín
  • 100 ml tej (2,8%-os)
  • 200 g 53%-os étcsokoládé
  • 80 g Barna Nád Kristálycukor

A díszítéshez

  • tejszínhab
  • reszelt csokoládé

Elkészítés

Egy lábasba tesszük a tejszínt, a tejet és a nádcukrot, és lassú tűzön, időnként megkeverve felforraljuk. Ha felforrt, hozzáadjuk az apróra tört csokoládét, és folyamatos kevergetés mellett még egyszer felforraljuk. Ha felforrt, levesszük a tűzhelyről, poharakba adagolva, esetleg tejszínhabbal díszítve kínáljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Gránátalmás ciderpuncs

Forró limonádé

Fűszeres cukorszirup

Forró italokhoz

Mézeskalács-likőr

Sütőtökös latte

Mogyorós-csokis tejeskávé

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".