![](/fileadmin/_processed_/a/0/csm_mokkas_korte_800x1208_5f0beea88b.jpg)
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
A bogyókat alaposan mossuk át, csepegtessük le, majd keverjük össze a cukorral, és a Koronás Befőzőcukorral. Forrástól számítva 15 perc főzés után kész. Az így kapott forró lekvárt azonnal, alaposan passzírozzuk át egy szőrszitán, hogy minden levet és gyümölcshúst kinyerjünk belőle. A héj és a mag kellemetlen íze miatt nem fog kelleni a lekvárba. Addig passzírozzuk, míg csak a száraz mag és héj marad vissza. A kész, átszűrt lekvárt azonnal üvegekbe töltjük, és lezárjuk.
Recept nyomtatás vagy megosztás