• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Kakaós mini Pavlova

Hozzávalók

  • 4 tojásfehérje
  • csipet só
  • 20 dkg Koronás kristálycukor
  • 1 tk ecet
  • 1 ek keményítő
  • 1 ek holland kakaópor
  • 4 dl habtejszín
  • 3 ek porcukor
  • 4 savanykás alma
  • fél citrom facsart leve
  • fél tk fahéj
  • 2 ek Sugars of the World Barna Nád Kristálycukor

Elkészítés

A fehérjéket a sóval habverővel verni kezdjük, kanalanként hozzáadjuk a cukrot és kemény, szinte vágható haboztverünk belőle. Hozzáadjuk az ecetet, a kakaóval elkevert keményítőt hozzászitáljuk és habverővel óvatosan beleforgatjuk. Habzsákba szedjük és fészkeket nyomunk a sütőpapírral bélelt tepsire. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük és visszavesszük a hőfokot 150 fokra. 30 percig sütjük, szárítjuk. Ha kihűlt, a tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük és a fészkeket megtöltjük vele.

Az almát megtisztítjuk, a citromlével, fahéjjal, cukorral és annyi vízzel, hogy ellepje, puhára pároljuk. Hagyjuk kihűlni, majd a sütire halmozva kínáljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Békaszáj süti

Ribizlis focaccia

Áfonyás mákos levendulás torta

Gyors rebarbarás túrós papucs

Mogyorós aranygaluska meggyszósszal

Flódni

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".