• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Kakaós mini Pavlova

Hozzávalók

  • 4 tojásfehérje
  • csipet só
  • 20 dkg Koronás kristálycukor
  • 1 tk ecet
  • 1 ek keményítő
  • 1 ek holland kakaópor
  • 4 dl habtejszín
  • 3 ek porcukor
  • 4 savanykás alma
  • fél citrom facsart leve
  • fél tk fahéj
  • 2 ek Sugars of the World Barna Nád Kristálycukor

Elkészítés

A fehérjéket a sóval habverővel verni kezdjük, kanalanként hozzáadjuk a cukrot és kemény, szinte vágható haboztverünk belőle. Hozzáadjuk az ecetet, a kakaóval elkevert keményítőt hozzászitáljuk és habverővel óvatosan beleforgatjuk. Habzsákba szedjük és fészkeket nyomunk a sütőpapírral bélelt tepsire. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük és visszavesszük a hőfokot 150 fokra. 30 percig sütjük, szárítjuk. Ha kihűlt, a tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük és a fészkeket megtöltjük vele.

Az almát megtisztítjuk, a citromlével, fahéjjal, cukorral és annyi vízzel, hogy ellepje, puhára pároljuk. Hagyjuk kihűlni, majd a sütire halmozva kínáljuk.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Fehér­csokoládés brownie

Karamellás-túrókrémes csokoládétorta

Sütőtökös pite

Mogyorókrémes habcsók

Barack­lekváros-csokis babka

Narancsos kalács

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".