• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Gyárfejlesztés Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat/Bejelentés

Kókuszos harangok

Hozzávalók

  • 20 dkg vaj
  • 12 dkg Koronás Kristálycukor
  • csipet só
  • 1 tojás
  • fél kezeletlen citrom reszelt héja
  • 20 dkg liszt
  • 20 dkg kókuszreszelék
  • 5 dkg ét-vagy tejcsokoládé

Elkészítés

A vajat habosra keverjük a cukorral és a sóval, majd hozzáhabosítjuk a tojást is. A lisztet, kókuszreszeléket, reszelt citromhájat hozzáadjuk. Összegyúrjuk a tésztát, fóliába csomagoljuk és 1 órát hűtjük. Lisztezett felületen fél cm vastagra nyújtjuk és belisztezett harang formával kiszúrjuk. 180 fokra előmelegített sütőben 15–18 perc alatt megsütjük őket. Ha kihűltek a kekszek, olvasztott csokoládéval megcsíkozzuk őket.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Gesztenyés szelet

Gesztenyés fehércsoki-szalámi

Vaníliás fahéjas kifli

Párizsi krémmel töltött diós keksz

Karácsonyi kuglóf

Karácsonyi Cakepops

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek
  • Cookie-beállítások

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".