Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Kb. 80 darabhoz:
A forgatáshoz:
A lisztet szitáljuk simára, és a többi hozzávalóval gyúrjuk össze. Ha a tészta omlós, dolgozzunk bele 1-2 evőkanál tejet. Tekerjük a tésztát fóliába és tegyük hűtőbe körülbelül 1-2 órára.
Formázzunk kifliket kb. 9 grammos tésztadarabokból, tegyük sütőpapírral bélelt tepsire. 180 fokra előmelegített sütőben süssük kb. 11 percig.
Keverjük össze a porcukrot, a fahéjat és a vaníliás cukrot, és még forrón forgassuk benne meg a kifliket. Ha a kifli túl könnyen törik, akkor a cukor-fahéj keveréket egy szita segítségével hintsük a kiflikre.
Jól lezárt dobozban kb. 3-4 hétig eltartható.
Recept nyomtatás vagy megosztás