• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Leveles karácsonyfa

Hozzávalók

  • 1 rúd leveles tészta
  • 1 evőkanál baracklekvár
  • 1 evőkanál kakaópor
  • 3 evőkanál Koronás Porcukor
  • 3 dkg diákcsemege
  • 1 tojássárgája + 3 evőkanál tej

Elkészítés

A leveles tésztát kiterítjük és keresztben félbe vágjuk. A két felet egymásra fektetjük és stilizált fenyő alakot vágunk belőle. A felső tésztát félretesszük. Az alsót megkenjük a lekvárral, megszórjuk porcukorral elkevert kakaóporral és a durvára vágott magvakkal, aszalványokkal. Ráfektetjük a másik tésztát, kicsit összenyomjuk. A fenyő ágait megcsavarjuk, tojássárgájával elkevert tejjel lekenjük, majd 180 fokos sütőben 30–35 perc alatt megsütjük a fenyőt.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Húsvéti nyúlbriós

Nyuszibriósok

Citromos-ricottás rizsfelfújt

Éclair csokikrémmel

Diós-nugátos kekszek

Mogyorókrémes habcsók

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".