• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor A cukorról általánosságban Cukorgyártás Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Mentás eperbodza szörp

Hozzávalók

  • 1 kg Koronás Szirupcukor
  • ¾ l víz
  • 10 bodzatányér
  • 5–8 levél menta
  • 30 dkg eper

Elkészítés

Egy edénybe öntjük a vizet, hozzáadjuk a szirupcukrot és összemelegítjük. Beletesszük a bodzatányérokat és a mentát, hagyjuk 1 éjszakát pihenni. Másnap kiszedjük a bodzát, a mentát. Az epret megmossuk, feldaraboljuk és a sziruphoz adjuk. Összefőzzük, leturmixoljuk. Szitán átszűrjük, forrón, sterilizált üvegekbe töltjük és a kamrapolcra tesszük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Narancsos ananászszörp

Akác szörp

Citrusos gyógynövény­szörp

rozmaringgal

Szirup citromfűvel, mentával, bazsalikommal és zsályával

Orgonaszörp

Gyömbéres mentaszörp

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2022 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".