• Termékek
  • Receptek
  • Inspiráció
    Tippek, ötletek Etikett-tervező Receptfüzetek Videók DIY videók
  • Hírlevél
  • Rólunk
    Cégünkről Koronás Cukor Cukorgyártás A cukorról általánosságban Jótett program Hirdetések Kutatásfejlesztés
  • B2B
    Élelmiszeripar Horeca – Kávécukor
  • Kapcsolat

Pitypangszörp

Hozzávalók

  • 3 marék pitypang
  • 1 kg Koronás Szirupcukor
  • ¾ l víz

Elkészítés

A vizet a szirupcukorral összemelegítjük, hogy a cukor feloldódjon. Belecsipkedjük a pitypang sárga szirmait (a zöldet ne!) és pihentetjük 1–2 órát, akár 1 éjszakát. Leszűrjük, a kész levet újraforraljuk, majd fertőtlenített üvegekbe adagoljuk.

Ízlés szerint vízzel hígítjuk, citromkarikával díszíthetjük.

Recept nyomtatás vagy megosztás

Még több recept

Cseresznyeszörp

Fahéjas szilvaszörp

Akác szörp

Gyömbérszörp almával

Pitypangméz

Szirup citromfűvel, mentával, bazsalikommal és zsályával

Összes recept

Kapcsolat

Örülünk üzenetének

Írjon nekünk

Get social

Még több érdekességért csatlakozzon hozzánk Facebook oldalunkon vagy keresse fel Youtube csatornánkat.

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Nyereményjátékok részvételi feltételei
  • Impresszum
  • Adatvédelem
  • Tanúsítványok
  • Általános Szerződési Feltételek

Magyar Cukor Zrt.

7400 Kaposvár, Pécsi utca 10-14.

E-mail: koronascukor@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".